Voor onze afdeling Viljoen zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG! Wil je een carrière switch? Grijp je kans en solliciteer naar een job als VIG-er bij een zeer verfrissende, moderne en divers samengestelde organisatie voor maatschappelijke opvang!

De afdeling
De Kessler Stichting heeft een speciale verpleeghuisafdeling voor mensen met een gecombineerde zorgvraag. Voor hen is de realiteit van de dag dat er naast hun broze psychische en sociale toestand ook problemen zijn met de lichamelijke gezondheid. Wij kijken hier niet van op, integendeel, we zijn gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van mensen voor wie, naast hun lichamelijke zorg, ook speciale aandacht nodig is voor andere problemen zoals schulden, ernstige psychische aandoeningen en verslavingen.

Zorg & Wonen is niet ‘zomaar’ een afdeling. Werken op Zorg & Wonen betekent zorgen voor uiterst kwetsbare, bijzondere mensen met allen een eigen verhaal en zorgvraag. Dat vraagt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen, sterke sociale vaardigheden en kennis over somatische en psychiatrische ziektebeelden. Wij begeleiden de cliënten volgens de methodiek competentiegericht begeleiden. Kun je daarnaast ook goed werken in een zelf organiserend team dan is dit misschien de baan voor jou! Het is mogelijk om na een eerste oriënterend gesprek een dagdeel mee te lopen op de afdeling om te kijken of het werk bij je past.

De functie
Als VIG-er werk je mee aan een leefbaar, functioneel, gezond en veilige sfeer op de afdeling. Je verricht verzorgende en indien daartoe bevoegd verpleegtechnische handelingen ter ondersteuning van de behandeling en begeleidt cliënten op professionele wijze aan de hand van een zorgplan. Tevens draag je bij aan de ontwikkeling van de cliënt naar meer zelfstandigheid en het verbeteren van de sociale vaardigheden. Daarbij behoort ook het laten zien van voorbeeldgedrag en uitdragen van het aanspreken op normen en waarden.

We vragen
Naast enthousiasme en "feeling met de doelgroep" willen we dat je een opleiding MBO verzorgende IG (niveau-3) hebt afgerond.

We bieden
Een leuke job voor 28 tot 32 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal 6 (CAO Sociaal Werk, max. €3.076,-). Uitruilmogelijkheden van arbeidsvoorwaarden vanuit je individueel keuzebudget (18% van je bruto jaarsalaris) en opbouw van een eigen loopbaanbudget (1,5% van je bruto salaris) zijn een onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Lijkt het je wat of heb je vragen?
Neem contact op met P&O op telefoonnummer 070 – 8500520. Ben je enthousiast over de functie en denk je dat bovenstaande past? We ontvangen je brief en cv graag voor 21 januari. Klik hier om te solliciteren.

Jaarbericht 2016-2017