Wij zijn op zoek naar buddy's voor diverse bewoners. Onze bewoners zijn vaak eenzaam en net zoals ieder mens vinden ze het fijn om gezien/ gehoord te worden en dingen te ondernemen. 

Het ene moment organiseer je samen met de bewoners een babyshower en het andere moment sta je cakejes te bakken met de dames. Noodopvang Sportlaan dames is een afdeling waarin 40 vrouwelijke bewoners verblijven.

Ben jij degene met een luisterend oor, positief ingesteld en vind je het leuk om dingen te ondernemen met kwetsbare mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Weet jij feilloos wat mensen goed staat en vind jij het leuk om samen met onze cliënten een winkel aan te sturen? Dan is dit echt iets voor jou! Voor onze tweedehandskleding winkels, Pakkie Deftig, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met onze cliënten een succes maken van de Pakkie Deftig winkels.

Voor diverse afdelingen zijn we op zoek naar een kappersvrijwilliger om onze bewoners, een mooi kapsel te geven. Een praatje, een stukje persoonlijke aandacht geven terwijl jouw schaar zich creatief uitleeft op de haren van onze bewoners.

Contact vrijwilligers

logo goed geregeld

Djadi Loose
Coördinator vrijwilligers
070 -8 500 500
vrijwilligers@kesslerstichting.nl

 

vrijwilligers folder 2018