Kan je verantwoordelijkheid aan om op een busje te rijden en vind je het leuk om clienten te helpen met verhuizen?

's Avonds rijdt de Soepbus van de Kessler Stichting in Den Haag, op zoek naar mensen op straat om hen een kop soep, koffie, brood en fruit aan te bieden. De bus rijdt een vaste route en stopt op het Centraal Station (19.00 uur) en de Torenstraat (20.00 uur).

Om de leefwereld van onze bewoners van de locatie Zamenhof te verruimen, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om op zaterdag te ondersteunen bij de lunch.

Als activiteitenvrijwilliger ben je werkzaam op onze locatie Tichelaar. Het voormalige klooster is een plek voor beschermd wonen en biedt plaats aan 50 mensen. De bewoners kampen met een ernstige psychische aandoening, vaak in combinatie met een verslaving.

Een vrijwillige chauffeur voert samen met een client, ritten uit tussen de verschillende woonvormen of activiteitencentra van de Kessler Stichting. De chauffeur verzorgt tevens het vervoer voor een aantal projecten waarvoor de Kessler met andere organisaties samen werkt.

De afdeling Zorg en Wonen van de Kessler Stichting biedt bijzondere zorg aan bijzondere mensen. Deze afdeling telt 30 bewoners. Ondanks er altijd wel medebewoners en medewerkers op de afdeling aanwezig zijn, missen de bewoners vaak net dat beetje extra aandacht en een luisterend oor.

Zorg & Wonen is een speciale verpleeghuisafdeling voor mensen met een gecombineerde zorgvraag. Deze afdeling heeft 30 bewoners, er wordt bijzondere zorg aan bijzondere mensen geboden. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een kapper!

Voor onze woonlocatie Tichelaar zijn we op zoek naar een kapper! Het voormalige klooster is een plek voor beschermd wonen en biedt plaats aan 50 mensen, vooral mannen. De bewoners kampen met een ernstige psychische aandoening, vaak in combinatie met een verslaving.

Voor onze tweedehandskleding winkels, Pakkie Deftig, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze deelnemers willen begeleiden in de Pakkie Deftig winkels. Onze deelnemers zijn cliënten van de Kessler Stichting of andere mensen die een steuntje in de rug nodig hebben die door Pakkie Deftig werkervaring kunnen opdoen.

Voor onze locatie Tichelaar zijn we op zoek naar een vrijwilliger met een passie voor koken! Het voormalige klooster is een plek voor beschermd wonen en biedt plaats aan 50 mensen. De bewoners kampen met een ernstige psychische aandoening, vaak in combinatie met een verslaving.

Tais van Vijnckt

vrijwilligers folder