Voor diverse afdelingen zijn we op zoek naar een kappersvrijwilliger om onze bewoners, een mooi kapsel te geven. Een praatje, een stukje persoonlijke aandacht geven terwijl jouw schaar zich creatief uitleeft op de haren van onze bewoners.

Je staat stevig in je schoenen, hebt affiniteit met de doelgroep en bent in het bezit van een kappersdiploma of je bent in opleiding.

Herken jij jezelf? Dan horen we graag van jou!

Dagen, tijden, frequentie en locaties in overleg.

Wat bieden wij
Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties. Interesse? Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Djadi Loose