Weet jij feilloos wat mensen goed staat en vind jij het leuk om samen met onze cliënten een winkel aan te sturen? Dan is dit echt iets voor jou! Voor onze tweedehandskleding winkels, Pakkie Deftig, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen met onze cliënten een succes maken van de Pakkie Deftig winkels.

Onze bewoners zijn cliënten van de Kessler Stichting of andere mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en bij Pakkie Deftig werkervaring kunnen opdoen. Het ene moment ben je etalages aan het inrichten, het andere moment adviseer je die leuke trui op dat stijlvolle rokje. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor koffie en een goed gesprek.

Een luisterend oor, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel komen in deze functie goed van pas! Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kunt goed samenwerken.

Dagen, tijden en locaties in overleg. De werktijden zijn van 9.45 uur tot 16.15 uur, waarin twee dagdelen van 3,5 uur zitten. De winkels zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag op diverse locaties. De locaties zijn gelegen aan de Regentesselaan, de la Reyweg en Zamenhofstraat.

Wat bieden wij?
Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties. Interesse? Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is

Djadi Loose