's Avonds rijd je samen met een medewerker in de Soepbus van de Kessler Stichting, om dak- en thuislozen een kop soep, koffie, brood en fruit aan te bieden.

De bus rijdt iedere dag een vaste route en stopt op het Centraal Station en de Torenstraat in Den Haag. De vrijwilliger helpt mee met het gehele proces; van het voorbereiden van de soep tot het aanbieden van een broodmaaltijd, fruit en koffie of thee vanuit de Soepbus. De bus heeft ook een belangrijke signalerende functie waarin laagdrempelig contact wordt gemaakt met mensen die gebruik maken van de diensten van de Soepbus. Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden. Je kan goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kan goed grenzen aangeven. Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. Vindt jij het leuk om te helpen? Reageer dan nu!

De dagen en frequentie bepaal jijzelf d.m.v een online rooster. De tijden staan vast van 18.00 - 21.30u. Wat bieden wij? Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?
Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Djadi Loose