Ben jij degene met een luisterend oor, positief ingesteld en vind je het leuk om dingen te ondernemen met kwetsbare mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We willen allemaal gezien en gehoord worden. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die met onze bewoners een praatje maakt, een spelletje doet, een wandeling maakt of mee gaat om de boodschappen te doen. Jij staat stevig in je schoenen en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen.

Dagen, tijden, frequentie en locaties in overleg.

Wat bieden wij?
Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?
Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Djadi Loose