Het ene moment organiseer je samen met de bewoners een babyshower en het andere moment sta je cakejes te bakken met de dames. Noodopvang Sportlaan dames is een afdeling waarin 40 vrouwelijke bewoners verblijven.

Je hebt veel contact met de bewoners en onderneemt samen met de begeleider verschillende activiteiten.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng; dus ben jij creatief en zit je boordevol leuke ideeën? Meld je dan nu aan!

Dagen, tijden en frequentie in overleg.

Wat bieden wij?
Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?
Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Djadi Loose