Wij zijn op zoek naar buddy's voor diverse bewoners. Onze bewoners zijn vaak eenzaam en net zoals ieder mens vinden ze het fijn om gezien/ gehoord te worden en dingen te ondernemen.

Alle mensen zijn verschillend dus we kijken ook goed naar de verschillende persoonlijkheden en zoeken hierin een goede match. Uiteraard heb je eerst een kennismakingsgesprek met een bewoner om te kijken of de klik er is.

Vind jij één op één contact fijn en heb je een groot hart voor onze doelgroep? Meld je dan nu aan en maak het verschil voor iemand.

Dagen, tijden, frequentie en locatie in overleg.

Wat bieden wij?
Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?
Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Djadi Loose