Spontaan, enthousiast en een groot hart voor kwetsbare mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wekelijks organiseren we activiteiten op afstand in onze binnentuinen van 2 locaties. Het programma varieert van: bingo, karaoke, Haagse pubquiz, plaatjes draaien, band, spelletjesmiddag en tuinonderhoud. Jouw eigen inbreng van ideeën zijn van harte welkom!

Wat ga jij doen als vrijwilliger?

We maken van iedere activiteit een feestje; we versieren de tuin, nodigen de bewoners uit en starten de activiteit. Ondertussen delen we koekjes uit en een glaasje fris. De persoonlijke aandacht die we tussendoor geven is zo belangrijk voor onze doelgroep voormalig dak/thuislozen aangezien ze vaak niet zoveel contact hebben met familie/vrienden. De doelgroep is divers; jong/ oud, soms gecombineerd met psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematieken. Uiteraard wordt je hierin goed begeleid.

Sta jij stevig in je schoenen en wil jij iets betekenen voor de meest kwetsbare medemens? Meld je dan nu aan.

De activiteiten vinden overdag doordeweeks plaats. Meestal beginnen we om 13.00u en starten we met de activiteit om 14.00u. Deze duurt tot 16.00uur. Je kan zelf bepalen of je jezelf opgeeft voor een activiteit.

Wat bieden wij?

Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen.

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Djadi Loose