Ben jij de sportman/ dame met een groot hart voor dak/ thuislozen?

Heb jij een sportschool achtergrond of de opleiding beweging/ sport gedaan? Vind jij het leuk om mensen te motiveren, enthousiasmeren en hen iets te leren over sport en fitness?

We hebben een fitness ruimte met hierin alle nodige toestellen en benodigdheden. Hiervan mogen onze bewoners gebruik maken onder jouw begeleiding. Geduld, interesse in mensen, humor en goed in grenzen aangeven; dat is kenmerkend voor jou. Deze functie is divers: het ene moment leer je de jongeren kick boksen en het andere moment ben je oefeningen aan het doen met een bewoner in een rolstoel. Uiteraard afhankelijk wat jouw specialiteiten zijn.

De persoonlijke aandacht die we tussendoor geven is zo belangrijk voor onze doelgroep voormalig dak/thuislozen aangezien ze vaak niet zoveel contact hebben met familie en vrienden. De doelgroep is divers; van tot oud, soms gecombineerd met psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematieken.

Werktijden en dagen

Dit bepaal jij. Om continuïteit voor onze bewoners te waarborgen heeft vast tijdstip/ dagdeel wel de voorkeur.

Wat bieden wij?

Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen.

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Djadi Loose