Ben jij goed met een naaimachine en vindt jij het leuk om anderen dit te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij weet als geen ander hoe je een rits inzet van jouw favoriete spijkerbroek, een zoom maakt voor dat mooie jurkje, knoopsgaten maken, broeken inkorten, kleden maken etc. Van nature hou je ervan om een praatje te maken met mensen en ben je geduldig. Je gaat buurtbewoners én eventueel onze cliënten leren om goed om te gaan met een naaimachine. Onze cliënten zijn van de Kessler Stichting of andere mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en bij onze tweedehandskleding winkel Pakkie Deftig werkervaring kunnen opdoen.

Dagen, tijden, aantal uren in overleg met jou. Het gaat in ieder geval overdag plaatsvinden aangezien het in onze Pakkie Deftig winkel is aan de Zamenhofstraat.

Interesse?
Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Djadi Loose