Voor onze tweedehandskleding winkels, Pakkie Deftig, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze deelnemers willen begeleiden in de Pakkie Deftig winkels. Onze deelnemers zijn cliënten van de Kessler Stichting of andere mensen die een steuntje in de rug nodig hebben die door Pakkie Deftig werkervaring kunnen opdoen.

Bij Pakkie Deftig winkels wordt tweedehandskleding verkocht voor een vriendelijke prijs. De kleding wordt door cliënten, stagiaires en vrijwilligers geselecteerd, gewassen en in een van de winkels verkocht. De winkels zijn voor iedereen toegankelijk en bieden, door de hoge omloopsnelheid, wisselende collecties.

De verkoopmedewerkers zijn het visitekaartje van onze Pakkie Deftig filialen. Als een echte gastvrouw/-heer ontvang je onze klanten. Je adviseert de klanten bij het uitzoeken van hun nieuwe outfit. Daarnaast begeleid je ook deelnemers die in de winkels werken. Onze deelnemers zijn sociaal kwetsbare personen die door Pakkie Deftig een zinvolle dagbesteding geboden wordt en mogelijk uitzicht geeft op een reguliere baan. Met je team zorg je er voor dat de winkel er altijd piekfijn uitziet, zodat de klant er zich optimaal thuis voelt.

De werktijden zijn van 9.45 uur tot 16.15 uur, waarin twee dagdelen van 3,5 uur zitten. Wij zoeken vrijwilligers die tussen dinsdag tot en met zaterdag minimaal 3,5 uur en maximaal 14 uur inzetbaar zijn.

Wat vragen wij
Vriendelijke, servicegerichte, geduldige en gastvrije vrijwilligers die van aanpakken houden, zijn bij Pakkie Deftig van harte welkom. Van belang is de motivatie te hebben om cliënten te ondersteunen in hun leerproces. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep, kan je goed samenwerken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kostwordt door de Kessler Stichting vergoed.

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Taїs Van Vijnckt, Coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt