Voor onze woonlocatie Tichelaar zijn we op zoek naar een kapper! Het voormalige klooster is een plek voor beschermd wonen en biedt plaats aan 50 mensen, vooral mannen. De bewoners kampen met een ernstige psychische aandoening, vaak in combinatie met een verslaving.

Vind jij het leuk om een keer per twee weken een aantal cliënten te knippen? Reageer dan zeker op deze vacature!

Volgens afspraak. Liefst een keer per twee weken.

Wat vragen wij
Vriendelijke, servicegerichte en geduldige vrijwilligers die van aanpakken houden, zijn bij de Kessler Stichting van harte welkom. Je bezit het diploma van allround kapper of bent hiervoor in opleiding.
Het is belangrijk dat je als vrijwilliger net over die vaardigheden beschikt waarbij de cliënten ondersteuning bij nodig hebben. Denk hierbij aan:

• het kunnen maken en nakomen van afspraken;
  • zelfstandig kunnen uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden;
  • zorgvuldig omgaan met persoonlijke informatie en bespreekt geen eigen problematiek met de cliënten;
  • stevig in zijn schoenen staan en is in staat (eigen) grenzen aan te geven;
  • het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kost wordt door de Kessler Stichting vergoed.

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/ meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Taїs Van Vijnckt, Coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt