Zorg & Wonen is een speciale verpleeghuisafdeling voor mensen met een gecombineerde zorgvraag. Deze afdeling heeft 30 bewoners, er wordt bijzondere zorg aan bijzondere mensen geboden. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een kapper!

Vind jij het leuk om een keer per twee weken een aantal cliënten te knippen? Reageer dan zeker op deze vacature!

Volgens afspraak. Minimaal één keer per twee weken.

Wat vragen wij
Vriendelijke, servicegerichte en geduldige vrijwilligers die van aanpakken houden, zijn bij de Kessler Stichting van harte welkom. Je bezit het diploma van allround kapper.
We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kost wordt vergoed.

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Taїs Van Vijnckt, Coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt

vrijwilligers folder