De afdeling Zorg en Wonen van de Kessler Stichting biedt bijzondere zorg aan bijzondere mensen. Deze afdeling telt 30 bewoners. Ondanks er altijd wel medebewoners en medewerkers op de afdeling aanwezig zijn, missen de bewoners vaak net dat beetje extra aandacht en een luisterend oor. 


Om de leefwereld van onze bewoners te verruimen, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om ’s ochtends of ‘s avonds op de afdeling Zorg en Wonen koffie/thee te schenken. Zit jij net als onze bewoners niet verlegen om een praatje bij een lekker bakkie koffie? Reageer dan zeker op deze vacature!

Werktijden
Elke werkdag van 09.30 – 11.30 uur of van 18.30 uur – 20.30 uur. 

Wat vragen wij?
Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden. Je kunt goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kunt goed grenzen aangeven. Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden door de Kessler Stichting vergoed. 

Wat bieden wij?
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema-avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8 500 500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar vrijwilligers@kesslerstichting.nl

Contact vrijwilligers

logo goed geregeld

Tais van Vijnckt
Coördinator vrijwilligers
070 -8 500 500
vrijwilligers@kesslerstichting.nl

 

vrijwilligers folder 2018