Een vrijwillige chauffeur voert samen met een client, ritten uit tussen de verschillende woonvormen of activiteitencentra van de Kessler Stichting. De chauffeur verzorgt tevens het vervoer voor een aantal projecten waarvoor de Kessler met andere organisaties samen werkt.

We zoeken een vrijwilliger die beschikbaar is op donderdag.

Wat vragen wij
We zijn op zoek naar een vrijwilliger die zich in volgende eigenschappen herkent:
  • benadert en behandelt de cliënten met respect;
  • is ten minste 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs;
  • voert zijn werkzaamheden uit vanaf een woonlocatie of dagactiviteitencentrum, waar vanuit ook de begeleiding zal plaats vinden;
  • gebruikt het beschikbaar gestelde vervoersmiddel enkel voor het afgesproken doel;
  • zorgt voor een veilig vervoer van de cliënten en/of goederen en houdt zich aan de gestelde verkeersregels.

De Kessler Stichting werkt vanuit de visie van onvoorwaardelijke acceptatie en een open en hartelijke benadering voor onze cliënten. Wij zoeken vrijwilligers die zich hierin herkennen, zich betrokken voelen met onze doelgroep en de verantwoordelijkheid willen dragen een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze deelnemers en zichzelf.
We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden door de Kessler Stichting vergoed.

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, Coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt