Om de leefwereld van onze bewoners van de locatie Zamenhof te verruimen, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om op zaterdag te ondersteunen bij de lunch.
De afdeling Zamenhof van de Kessler Stichting is een doorstroomvoorziening. Dit betekent dat bewoners op deze afdeling voor een beperkte periode bij ons verblijven. Deze afdeling telt 70 bewoners. Ondanks er altijd wel medebewoners en medewerkers op de afdeling aanwezig zijn, missen de bewoners vaak net dat beetje extra aandacht, gezelligheid en een luisterend oor.

Zit jij net als onze bewoners niet verlegen om een praatje bij een lekkere lunch? Lijkt het je leuk om te helpen met pannenkoeken of eitjes bakken, reageer dan zeker op deze vacature. Op de dagen dat jij aanwezig bent , maken we er samen een extra gezellige lunch van!

Zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden. Je kunt goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kunt goed grenzen aangeven. Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden door de Kessler Stichting vergoed.

Wat bieden wij?
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema-avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8 500 500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt

vrijwilligers folder