's Avonds rijdt de Soepbus van de Kessler Stichting in Den Haag, op zoek naar mensen op straat om hen een kop soep, koffie, brood en fruit aan te bieden. De bus rijdt een vaste route en stopt op het Centraal Station (19.00 uur) en de Torenstraat (20.00 uur).

De vrijwilliger helpt mee met het aanbieden van een broodmaaltijd, fruit en koffie of thee vanuit de Soepbus. De bus heeft ook een belangrijke signalerende functie waarin laagdrempelig contact wordt gemaakt met mensen die gebruik maken van de diensten van de Soepbus. De vrijwilliger is de bijrijder.

Van 18.00 uur tot 22.00 uur.
De Soepbus rijdt elke dag. Vrijwilligers kunnen zich voor diensten inschrijven via het online roostersysteem.

Wat vragen wij
Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden. Je kan goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kan goed grenzen aangeven. Een gezonde dosis humor is een pre. Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen.
Wij vragen van alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag, deze kosten worden vergoed.

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/ meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Tais van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt

vrijwilligers folder