Kan je verantwoordelijkheid aan om op een busje te rijden en vind je het leuk om clienten te helpen met verhuizen?

Functie
Een vrijwillige chauffeur voert ritten uit tussen de verschillende woonlocaties van de Kessler Stichting en woningen van cliënten. De chauffeur verzorgt verhuizingen van cliënten, het vervoer voor een aantal projecten waarvoor de Kessler met andere organisaties samen werkt of brengt één van de auto’s naar de garage voor onderhoud.
Naast de vrijwillige chauffeur gaat er ook een bijrijder mee op de ritten. Dit is een cliënt van de Kessler Stichting.

We zoeken een vrijwilliger die minimaal 1 vast dagdeel per week beschikbaar is.

Wat vragen wij
Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden. Je kan goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kan goed grenzen aangeven. Een gezonde dosis humor is een pre. Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. Daarnaast ben je tenminste 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs en hou je je aan de gestelde verkeersregels.

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

We vragen van elke vrijwilliger een verklaring omtrent gedrag (VOG), deze kosten krijg je vergoed van de Kessler Stichting.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt

vrijwilligers folder