Op de nachtopvang worden mensen opgevangen die dak- en thuisloos zijn. Hier wordt niet alleen opvang in de nacht (van 15:00-9:30) geboden, maar mensen in een kwetsbare positie kunnen ook overdag binnen blijven.
Voor deze groep mensen willen we een dagstructuur aanbieden waarin onder andere samen de lunch wordt klaargemaakt. Hiervoor zijn we op zoek naar een vrijwilliger met liefde voor koken en het enthousiasme om dit over te dragen naar onze cliënten!

Met een groepje cliënten stel je een lekkere lunch samen, denk hierbij aan een maaltijdsoep, belegde broodjes, pannenkoeken etc. Samen met cliënten doe je boodschappen bijvoorbeeld op de Haagse Markt. Je betrekt de cliënten bij het volledige proces van de activiteit, van bedenken van de lunch, boodschappen doen, koken en de afwas.

Wat vragen wij van je

Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden.

Gezien de kwetsbare doelgroep waarmee de Kessler Stichting werkt, werken we met een duidelijk profiel voor onze vrijwilligers.
Het is belangrijk dat je als vrijwilliger net over die vaardigheden beschikt waarbij de cliënten ondersteuning bij nodig hebben.
Denk hierbij aan:

• het kunnen maken en nakomen van afspraken;
  • zelfstandig kunnen uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden;
  • zorgvuldig omgaan met persoonlijke informatie en bespreekt geen eigen problematiek met de cliënten;
  • stevig in zijn schoenen staan en is in staat (eigen) grenzen aan te geven;
  • het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kost wordt door de Kessler Stichting vergoed.

Werktijden:

Maandag, woensdag of vrijdag, van 10.00 – 14.00 uur.

Wat bieden wij:

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/ meer informatie:

Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting?
    Bel 070 – 8500500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tais van Vijnckt

vrijwilligers folder