De afdeling Zorg en Wonen van de Kessler Stichting biedt bijzondere zorg aan bijzondere sociaal kwetsbare mensen.
Deze afdeling telt 30 ‘buitenissige’ bewoners, waarvan het leven kronkelige paden kent.
Ondanks er altijd medebewoners en medewerkers op de afdeling aanwezig zijn, missen de bewoners vaak net dat beetje extra aandacht en een luisterend oor.
De bewoners zitten verlegen om een praatje, gezelligheid en de belangrijke en noodzakelijke portie humor!

Om de leefwereld van onze bewoners te verruimen zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen willen steken op deze unieke afdeling!
Samen met de aanwezige medewerker(s) krijgen de groepsactiviteiten vorm.

• Dinsdag-, donderdag- en/of vrijdagochtend van 10.00 – 13.00 uur: vrijwilliger (inloop)activiteiten
  • Maandag tot en met vrijdag (dag in overleg) van 17:00 – 20:00 uur: vrijwilliger avond activiteit(en)
Wat vragen wij?
Wij zoeken betrokken en enthousiaste vrijwilligers met goede sociale vaardigheden.
Het hebben van een goede portie humor is geen pre maar een must!
Je kunt goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kunt goed grenzen aangeven.
Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen.
We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
De kost wordt door de Kessler Stichting vergoed.

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema-avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/meer informatie
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8 500 500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt