Manuela woont nu drie jaar bij de meest bijzonder verpleegafdeling in Den Haag, Zorg en Wonen bij de Kessler Stichting. Met haar 46 jaar is Manuela een van de jongste bewoners. Manuela staat, ondanks haar fysieke problemen, vol in het leven! Haar uitgebreide interesse zorgt er voor dat ze dit graag met iemand wil delen: samen naar het park gaan, de Haagse Markt, het strand etc… Kortom: genieten van het leven.

Manuela draagt bepaalde waarden hoog in het vaandel. Het bezitten van een goede dosis humor is niet enkel een pre maar een must. Daarnaast is wederzijds respect erg belangrijk.

Werkzaamheden

Als Manuela’s  maatje onderneem je allerlei leuke en gezellige activiteiten. Samen naar de markt gaan, even boodschappen doen, ergens een kopje koffie gaan drinken of een bezoekje brengen aan de Dierenselaan. Manuela heeft een rolstoel en een scootmobiel ter beschikking voor de uitstappen.

Woensdag van 13:00 – 15:00 uur. Manuela geeft aan geen ochtendmens te zijn.

Wat vragen wij van je

Voor Manuela zijn we op zijn naar een spontaan en enthousiast maatje. Manuela haar voorkeur gaat uit naar een man tussen de 30 en 50 jaar. Gezien Manuela rookt is het belangrijk dat je dit als maatje respecteert.

Als maatje kan je  goed luisteren, beschik je over aanpassingsvermogen en kan je goed grenzen aangeven. Je hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen en wil graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden door de Kessler Stichting vergoed.

Wat bieden wij

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/ meer informatie

Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8 500 500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tais van Vijnckt