Beschermd Wonen Viljoen is een kleinschalig woonproject van de Kessler Stichting. 26 bewoners hebben hier een kamer en verblijven langere tijd bij de Kessler Stichting. De bewoners kampen met een ernstige psychische aandoening, vaak in combinatie met een verslaving.

Als onze creatieve duizendpoot onderneem je allerlei creatieve activiteiten met onze bewonersgroep van Beschermd Wonen Viljoen. Denk hierbij aan schilderen, knutselen, kaarten en bloemstukken maken etc. Samen met de bewoners  ga je aan de slag en maak je de mooiste creaties! Je stimuleert de bewoners om deel te nemen en ondersteunt hen waar nodig.

Wekelijks op vrijdagmiddag, van 12:00 – 17:00 uur.

Wat vragen wij van je

Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden. Je kan goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kan goed grenzen aangeven. Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. We vragen van elke vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden vergoed.

Wat bieden wij

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Aanmelden/ meer informatie

Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Tais Van Vijnckt, Coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt