Functie
Een vrijwillige chauffeur voert ritten uit tussen de verschillende ophaallocaties van de Kessler Stichting. De locaties zijn verdeeld in den Haag en omgeving. De chauffeur verzorgt ophaalverzoeken van kleding, kledingbakken legen van de Kessler   en het vervoer voor een aantal projecten waarvoor de Kessler met andere organisaties samen werkt.
Naast de vrijwillige chauffeur gaat er ook een bijrijder mee op de ritten. Dit is een cliënt van de Kessler Stichting.

We zoeken een vrijwilliger die minimaal 1 vast dagdeel per week beschikbaar is.

Wat vragen wij van je

• Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden.
  • Je kan goed luisteren, beschikt over aanpassingsvermogen en kan goed grenzen aangeven.
  • Een gezonde dosis humor is een pre.
  • Je toont initiatief en hebt affiniteit met de doelgroep van de Kesslerstichting.
  • Daarnaast ben je tenminste 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs en hou je je aan de gestelde verkeersregels.

Wat bieden wij

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

We vragen van elke vrijwilliger een verklaring omtrent gedrag (VOG), deze kosten krijg je vergoed van de Kessler Stichting.

Aanmelden/ meer informatie

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar een medewerker van dagbesteding,  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tais van Vijnckt