Als chauffeursvrijwilliger rijdt je samen met een bewoner van de Kessler Stichting door heel Den Haag. Bij het ene huis lever je de door de bewoners zelfgemaakte banken af en bij het andere huis ga je zakken kleding ophalen.

Dat wordt uiteindelijk grotendeels aan de dak- en thuislozen en andere kwetsbare mensen gegeven. Jij houdt van een praatje, staat stevig in jouw schoenen en hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen. Daarnaast ben je tenminste 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs en hou je je aan de gestelde verkeersregels. 

Werktijden We zoeken een vrijwilliger die minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar is. De dagen zijn woensdag en donderdag van 9.00-14.00 uur. Wat bieden wij? Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties. 

Interesse? Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Contact vrijwilligers

logo goed geregeld

Djadi Loose
Coördinator vrijwilligers
070 -8 500 500
vrijwilligers@kesslerstichting.nl

 

vrijwilligers folder 2018