Voor onze bewoners zijn we op zoek naar een vrijwilliger die houdt van koken! Met de bewoners stel je een lekker avondmaal samen en met 1 of 2 bewoners doe je de nodige boodschappen. 

 

Samen met een begeleider betrek je de bewoners bij het volledige proces van de activiteit, van boodschappen doen, tafel dekken, koken tot en met de afwas. Uiteraard mag jijzelf ook mee eten. Sta jij stevig in je schoenen, heb jij affiniteit met onze doelgroep en vind je het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen? Reageer dan nu! 

Beschermd Wonen Viljoen is een kleinschalig woonproject van de Kessler Stichting. 26 bewoners hebben hier een kamer en verblijven langere tijd bij de Kessler Stichting. De bewoners kampen met een ernstige psychische aandoening, vaak in combinatie met een verslaving. 

Werktijden
Dagen zijn in overleg maar de uren staan vast, namelijk van 15.00u tot 18.30u 

Wat bieden wij?
Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen. Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Interesse?
Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Contact vrijwilligers

logo goed geregeld

Djadi Loose
Coördinator vrijwilligers
070 -8 500 500
vrijwilligers@kesslerstichting.nl

 

vrijwilligers folder 2018