Bij de Pakkie Deftig winkels wordt tweedehandskleding verkocht voor een vriendelijke prijs. De kleding wordt door cliënten, stagiaires en vrijwilligers geselecteerd, gewassen en in een van de winkels verkocht.

De winkels zijn voor iedereen toegankelijk en bieden, door de hoge omloopsnelheid, wisselende collecties. Elke winkel heeft een eigen karakter: bij Het Zamen zit de winkel in ons activiteitencentrum met andere dagbestedingsprojecten, cliënten en medewerkers. Bij De La Reyweg zit de winkel op de hoek van ons prachtige hoofdgebouw. Hier wordt wat meer zelfstandigheid van de vrijwilligers verwacht. Tot slot de locatie Regentesselaan die zich vooral richt op kinderkleding in een prachtig en gezellig buurtje. Daar worden ook mini-startkits verkocht t.b.v. StartKIDZ. Deze winkel staat op zichzelf. 

De vrijwilligersfunctie
De vrijwilligers in de winkels zijn het visitekaartje van onze Pakkie Deftig filialen. Als een echte gastvrouw/-heer ontvang je onze klanten. Je adviseert de klanten bij het uitzoeken van hun nieuwe outfit. Met de andere vrijwilligers zorg je er voor dat de winkel er altijd piekfijn uitziet, zodat de klant er zich optimaal thuis voelt. Je kan worden ingedeeld in de winkel van je voorkeur. Bij voorkeur ben je wel inzetbaar in alle drie de winkels mocht het nodig zijn. Er zijn twee begeleiders van team Dagbesteding die naast de begeleiding van de cliënten in de winkels, ook jou als vrijwilliger helpen bij de werkzaamheden in de winkel. 

Werktijden
De werktijden van dinsdag tot en met vrijdag zijn van 9:45 uur tot 16:15 uur, waarin twee dagdelen van 3,5 uur zitten. Op zaterdag zijn de werktijden van 9:45 uur tot 14:15 uur. Wij zoeken vrijwilligers die tussen dinsdag tot en met zaterdag minimaal 3,5 uur en maximaal 14 uur per week inzetbaar zijn. 

Wat vragen wij
Vriendelijke, servicegerichte, geduldige en gastvrije vrijwilligers die van aanpakken houden, zijn bij Pakkie Deftig van harte welkom. Daarnaast kan je goed samenwerken, heb je affiniteit met onze doelgroep en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. 

Wat bieden wij
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties. 

Interesse?
Heb je interesse in deze of andere vrijwilligersvacatures bij de Kessler Stichting? Bel 070 – 8500500 en vraag naar Djadi Loose, Coördinator vrijwilligers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact vrijwilligers

logo goed geregeld

Djadi Loose
Coördinator vrijwilligers
070 -8 500 500
vrijwilligers@kesslerstichting.nl

 

vrijwilligers folder 2018