Voor onze verpleeghuisafdeling  zoeken wij vrijwilligers die eten willen serveren aan de mensen en een praatje houden met onze bewoners.

Jij houdt ervan om een praatje te maken met mensen. Je bent een gastheer/vrouw in hart en ziel. Terwijl jij de tafel dekt en eten uitdeelt aan de dak- en thuisloze mensen op onze verpleeghuisafdeling, maak jij een praatje met de mensen. Uiteraard eet jijzelf ook mee. Onze bewoners zijn blij dat je iedere week komt en kijken er naar uit om jou weer te zien. Jij kan goed je grenzen aangeven en je hebt affiniteit met dak- en thuisloze mensen uit de maatschappelijke opvang.

In overleg, minimum 3 uur per week. We werken met een online rooster waarop je jezelf kunt inroosteren.

Wat bieden wij?

Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen.

Trainingen.

Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Djadi Loose