Luisterend oor, emphatisch, goed in grenzen aangeven; dat ben jij!

Jij bent een actief persoon die het leuk vind om met kwetsbare mensen activiteiten te doen. Een wandeling, een praatje maken, een kop koffie drinken; jij wordt blij van mensen aandacht geven. Voor bewoners uit de maatschappelijke opvang zijn wij op zoek naar buddy's.

Als buddy kan je  goed luisteren, beschik je over aanpassingsvermogen en kan je goed grenzen aangeven. Je hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen en wil graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen.

In overleg, minimum 2 uur per week.

Wat bieden wij

Zingeving; je gaat iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt.

Trainingen.
Daarnaast ben je als vrijwilliger van de Kessler Stichting verzekerd  tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de coordinator vrijwilligers, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Djadi Loose