Instagram, Facebook en andere social media heeft geen geheimen voor jou. Heb jij altijd jouw creativiteit willen inzetten om mensen te helpen?

Wil jij deel uitmaken van het Project Management Team van de Kessler Stichting en mede verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de Haagse Vrouwendag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op 8 maart 2022, Internationale Vrouwendag, worden ongeveer honderd dak- en thuisloze vrouwen in het zonnetje gezet. De hele dag zullen voor de dames onder meer kapsters, visagistes, reiki- behandelaren, pedicures en manicures klaarstaan. Voor meer informatie kijk op www.haagsevrouwendag.nl.

De Kessler Stichting zoekt meerdere vrijwilligers voor de functie social media content creator. Jij gaat ervoor zorgen dat Haagse Vrouwendag naamsbekendheid krijgt. Denk hierbij aan de inzet van Facebook, LinkedIn, websites en Instagram. Je hebt zelf creatieve ideeën over hoe we dit kunnen doen. Je komt te werken als vrijwilliger in een leuk team waarin je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en eigen ideeën gewaardeerd worden.

In overleg met jou.

Wat bieden wij?

Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen.

Trainingen.
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de coordinator vrijwilligers, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Djadi Loose