Deel uitmaken van het Project Management Team en verantwoordelijk zijn voor het organiseren en coördineren van een groot evenement in het sociale domein.
De Kessler Stichting zoekt enthousiaste vrijwilligers die (coördinerende) rollen op zich willen nemen voor Haagse Vrouwendag!

Op 8 maart 2022 organiseert de Kessler Stichting Haagse Vrouwendag. Op internationale vrouwendag zetten we 100-150 dames uit de maatschappelijke opvang in het zonnetje. Samen met jou gaan we het een succes maken.

Voor meer informatie kijk op www.haagsevrouwendag.nl.

De Kessler Stichting zoekt mensen voor de volgende functies:

• Projectmedewerkers
  • Sponsoring wervers
  • Social Media
  • Coördinator werkgroep

In overleg met jou.

Wat bieden wij?

Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen.

Trainingen.
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de coordinator vrijwilligers, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Djadi Loose