Lijkt het jou inspirerend om eten te geven aan kwetsbare mensen op straat en wil jij met een bus rijden?

Iedere dag van het jaar staat de Soepbus van de Kessler Stichting bij het Malieveld om mensen soep, brood, fruit en koffie of thee te geven. Samen met een medewerker tref je hiervoor de voorbereidingen en zorgen jullie dat je rond 19.00u op de bekende plaats staan. Je ziet mensen al wachten en hierdoor weet je ook hoe belangrijk deze vrijwilligers functie is. Ook delen we kleding uit, indien nodig. Naast dit hebben we ook een signaleringsfunctie en gaan we in gesprek met mensen. Uiteraard rijd jij voorzichtig en heb jij affiniteit met dak-en thuisloze mensen.

Je bent tenminste 3 jaar in het bezit van een geldig autorijbewijs en houd je je aan de gestelde verkeersregels.

Van 17.30 uur tot 20.30 uur.  Jij roostert jezelf in via een online rooster.

Wat bieden wij?

Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen.

Trainingen.
Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon. Daarnaast organiseren we regelmatig vrijwilligersbijeenkomsten, zoals thema- avonden en ontvang je jaarlijkse attenties.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof 'en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de coordinator vrijwilligers, Djadi Loose. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Djadi Loose