Op Haagse Vrouwendag 8 maart worden vrouwen uit de maatschappelijke opvang in het zonnetje gezet. Help je mee om dit inspirerende evenement te organiseren?

De Kessler Stichting organiseert alweer een aantal jaar de Haagse Vrouwendag voor dames in de maatschappelijke opvang. De afgelopen jaren vond het evenement door corona in afgeslankte vorm plaats, maar in 2023 willen we het weer groots aanpakken!

Denk bijvoorbeeld aan workshops empowerment en kappers en pedicures om de vrouwen in het zonnetje te zetten. En natuurlijk de bekende goodybags!

Wil je meehelpen om dit evenement te organiseren?
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Voor het projectteam zoeken we vrijwilligers met verschillende kwaliteiten: organiseren, communicatie, fondsenwerving, social media etc.

Interesse?

Stuur een mailtje naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke Romeyn. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 070 – 8500500.

Marieke Romeyn