Maandag 21 januari start de inzamelingsactie voor de Haagse Vrouwendag om 100 dak- en thuisloze vrouwen in het zonnetje te zetten. 

U kunt uw spullen speciaal voor deze dag doneren bij Pakkie Deftig. Op de Haagse Vrouwendag worden 100 dak- en thuisloze vrouwen in de watten gelegd door tientallen vrijwilligers. Zo krijgen de vrouwen de mogelijkheid om te ontspannen en hun zorgen opzij te zetten. De Kessler Stichting organiseert de dag, bij Pakkie Deftig vindt de inzameling plaats.

Waarmee kunt u bijdragen?

Om deze dag tot een succes te maken, organiseert de Kessler Stichting een inzamelingsactie voor

- kleding
- schoenen
- sokken
- handdoeken
- spullen voor dameshygiëne
- opzetstukken met logo’s, symbolen e.d. om op kleding te naaien i.v.m. een workshop
- onaangebroken beautyartikelen om voor 100 vrouwen goodybags samen te stellen 

 

Inzameling

Spullen kunnen tussen maandag 21 januari en vrijdag 22 februari afgeleverd worden bij de Pakkie Deftig op

- Zamenhofstraat 63-67, open op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00
- De la Reyweg 530 in Den Haag, open op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur

Na sluitingstijd kan de kleding bij de receptie van de Kessler Stichting op De la Reyweg afgegeven worden. Hier staat een inzamelbak speciaal voor de Haagse Vrouwendag.

Heeft u veel spullen? Bij minimaal 5 zakken (formaat vuilniszak) of meer bestaat de mogelijkheid om de spullen op te laten halen. Mail in dat geval Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Haagse Vrouwendag

De Kessler Stichting organiseert op vrijdag 8 maart 2019 (op de Internationale vrouwendag), de jaarlijkse Haagse Vrouwendag voor honderd dak- en thuisloze vrouwen. Deze vrouwen kunnen zich een hele dag lekker laten verwennen door tientallen vrijwilligers. Er zijn kappers, pedicuren, manicuren,  Reiki, Pakkie Deftig (voor kleding), schoonheidsspecialisten, creatieve workshop, masseurs en er wordt een lunch verzorgd. Deze dag wordt inmiddels voor de 12e keer georganiseerd.

Informatie

Kessler Stichting
De la Reyweg 530
2571 GN Den Haag
070 - 8 500 500
info@kesslerstichting.nl

Intake & advies
070 - 8 500 588
intake@kesslerstichting.nl