We bieden uitkomst voor sociaal kwetsbare mensen. Mensen die opvang, zorg en/of begeleiding nodig hebben omdat ze er alleen niet meer uitkomen.

De eigen identiteit, participatie en autonomie van cliënten staan centraal. De opvang, zorg en begeleiding wordt gegeven door een organisatie die zich wil onderscheiden door innovatie, kwaliteit en doelmatigheid. Er werken professionele en loyale medewerkers die methodisch werken in een veilige en gecertificeerde organisatie.

menselijk 150pxinteger 150pxprofessionaliteit 150px

Overzichtsfolder

Wat biedt de Kessler Stichting allemaal?
Download de folder en lees het na!

allesopeenrij 2022

Kessler Stichting