Je bent een rustig persoon, die makkelijk de leiding kan nemen. Je wordt blij van mensen bijstaan.

Voor de afdeling Viljoen, kleinschalig begeleid wonen, zijn wij op zoek naar mensen die meegaan naar een winkel om kleding te kopen of voor afspraken in het ziekenhuis. Voor de bewoners is het fijn om iemand bij zich te hebben omdat ze vaak psychische problemen hebben. In Viljoen worden mensen opgevangen, die langdurige zorg en begeleiding nodig hebben.

Werktijden: Flexibel, in overleg met jou.

Wat vragen we van je: Je hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen en wil graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. Je bent in staat om te gaan met bewoners met psychiatrische problematiek en je kunt duidelijk je grenzen aangeven. Ook is een luisterend oor bij een doktersafspraak heel belangrijk voor onze bewoners die dat niet zelf kunnen.

Wat bieden wij?

• Zingeving; Je betekent veel voor onze kwetsbare bewoners.. Je helpt iemand die weinig sociale contacten meer heeft.
  • Trainingen.
  • Als vrijwilliger van de Kessler Stichting ben je verzekerd tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk, ontvang je een reiskostenvergoeding en heb je een vast contactpersoon en ontvang je jaarlijkse attenties.

Wij als Kessler Stichting zijn 'Corona proof ' en hebben ons aangepast aan de nieuwe anderhalve meter-samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden en hygiëne- en beschermingsmiddelen genomen zijn.

Interesse?

Stuur jouw motivatie per email naar de vrijwilligers coördinator, Marieke Romeyn. Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8500500.

Marieke Romeyn