Voor budgetbeheer werken we samen met stichitng Findien. Deze stichting is er voor mensen die hulp nodig hebben bij het beheren van hun geldzaken. Het kan zijn dat men problemen

Wilt u iemand verwijzen die dak- of thuisloos is geworden? Vanaf 15.00 uur kunnen cliënten zich met een zorgpas en een legitimatiebewijs melden bij de Nachtopvang voor een slaapplaats. Zij betalen € 2.- per nacht.

Cliënten die lichamelijk ziek zijn en gebruik maken van de Nachtopvang, kunnen tijdelijk worden opgevangen op één van onze ziekenboegbedden.

Wij beschikken over twee afdelingen voor kortdurende opvang. Cliënten kunnen worden opgevangen voor maximaal zes maanden. Voor jongeren (18 tot 30 jaar) betreft dit de locatie De la Rey. Voor volwassenen is er de locatie Zamenhof.

Twee afdelingen van de Kessler Stichting, Viljoen en Tichelaar, bieden beschermd wonen. Hier kunnen mensen voor langere tijd terecht, wanneer duidelijk is dat zelfstandig wonen nog een stap te ver is.

Wij bieden forensische begeleiding en zijn hiervoor gecontracteerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Kent u iemand waarbij de problemen zich opstapelen zoals schulden, armoede, ziekte, adminstratie of huishouden en biedt de omgeving onvoldoende hulp of ondersteuning?

Heeft uw cliënt een indicatie voor dagbesteding en zoekt u iets dat bij hem of haar past?

De Soepbus is er voor mensen die op straat leven. Dagelijks kunnen mensen terecht voor soep, brood, fruit en wat drinken maar ook voor informatie of doorverwijzing naar bijvoorbeeld de Nachtopvang.

Zorg & Wonen is een speciale verpleeghuisafdeling voor mensen met een gecombineerde zorgvraag. Voor hen is de realiteit van de dag dat er naast hun broze psychische en sociale toestand ook problemen zijn met de lichamelijke gezondheid.

Onze dienstverlening

Kessler Stichting